In geval van nood

In geval van nood
MijnSecurityPartner

In geval van nood

In geval van nood

Vrijwel elke dag hoort u weer nieuwe verhalen van grote bedrijven die gehackt zijn. Het kan een ramp zijn voor u, uw bedrijf, en uw klanten als er gegevens lekken - of gestolen worden door een hacker. Als u gehackt bent of u denkt dat dit het geval is, dan is het van groot belang om dit zo snel mogelijk op te lossen. MijnSecurityPartner.nl helpt u hiermee. Wij gaan precies na waar het probleem zich voordoet en zetten dan alles in om het zo snel mogelijk, en met zo min mogelijk problemen, op te lossen.

Bent u gehackt of denkt u dat u gehackt bent?

Als u gehackt bent, of u vermoedt dat het interne netwerk van uw bedrijf gehackt is - dan kunt u onze crisisdienst inschakelen om erachter te komen wat er gebeurd is, wat de eventuele schade is en/of er gegevens zijn buit gemaakt.

Om te beginnen is het belangrijk dat er precies wordt nagegaan wat er gebeurd is. Als we dit weten is het ook gemakkelijker om het probleem op te lossen. Als er bijvoorbeeld een medewerker via een phishing mail zijn wachtwoord en gebruikersnaam heeft ingevuld, dan is het op zijn minst nodig om dit direct te veranderen - maar het kan ook zijn dat het nodig is om deze account volledig te verwijderen en een nieuwe op te zetten.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken welke schade er is en of er gegevens verloren zijn gegaan. Dit zodat u de juiste maatregelen kunt nemen om de schade te beperken. Als er bijvoorbeeld klantgegevens buit zijn gemaakt, dan bent u verplicht om dit te laten weten aan uw klanten.

De crisisdienst van MijnSecurityPartner.nl helpt u het probleem op te lossen + voorkomen

Onze crisisdienst kan met nog meer helpen dan alleen met het oplossen van problemen en de schade te beperken. De beste - en goedkoopste - oplossing tegen hacken is om ervoor te zorgen dat u niet gehackt wordt in de eerste plaats. Als u al een keer eerder bent gehackt, dan kunnen wij voor u een plan opstellen hoe u uw cyberveiligheid kunt verhogen en hoe u de bron van het probleem kunt aanpakken.

Daarnaast kunnen wij ook helpen met een preventieve check. We kunnen uw netwerk bekijken, en eventueel testen op een aantal punten, om te zien of er zwaktes zijn in uw cyberbeveiliging.

Neemt u dus contact op met MijnSecurityPartner.nl

Neemt u dus contact op met ons als u vermoedt dat u gehackt bent. Het is belangrijk om dit zo spoedig mogelijk te doen aangezien zo de schade beperkt kan worden. Hoe langer de hacker zijn vrije gang kan gaan, hoe meer gegevens hij kan stelen of schade kan veroorzaken aan uw netwerk.