Banken onder aanval

Banken onder aanval
MijnSecurityPartner

Banken onder aanval

Banken onder aanval

Eens in de zoveel tijd hoort u weer het verhaal op het nieuws dat er een grote bank is plat gelegd. Voor een aantal uur, of dagen, werkt de bank niet meer en ligt het financiï«le transactie systeem buiten werking. Als dan de oorzaak wordt gevonden, blijkt het een tiener te zijn die met een DDOS-aanval het systeem neer heeft gekregen. De schade wordt soms wel in de miljoenen euro's geschat door een simpele aanval als dit.

ls banken plat gelegd kunnen worden – dan kan dat ook gebeuren met uw bedrijf

Denk er eens goed over na, als een enkel persoon een grote internationale bank kan platleggen, hoe groot is dan de kans dat uw bedrijf zich hiertegen staande kan houden? Vrijwel nihil. Nu zit zo'n aanval natuurlijk in een klein hoekje, maar wat als uw bedrijf per ongeluk een klant ontevreden of boos maakt, die toevallig veel ervaring heeft met hacken? Dan kunt u waarschijnlijk ook zo'n aanval verwachten die uw ICT-systeem en netwerk neer zal leggen. Nu zal dat u waarschijnlijk geen miljoenen euro's kosten, maar desalniettemin zal de schade aan verloren productiviteit, gestolen data, en reputatieschade u veel geld kosten. Het is dus van groot belang dat u uw bedrijf goed beveiligd tegen de meest gebruikte vormen van hacken, zoals bijvoorbeeld een DDOS-aanval.

Neem contact op met MijnSecurityPartner.nl voor meer informatie over de bescherming van uw bedrijf

Als u uw interne netwerk optimaal wilt beveiligen, van dan kunt u daarvoor contact opnemen met MijnSecurityPartner.nl. Wij hebben jarenlange ervaring met het met de beveiliging van ICT en netwerken - en hebben talloze bedrijven in Nederland geholpen om ervoor te zorgen dat hun netwerk volledig beschermd is tegen aanvallen van buitenaf. Daarom kunnen we ook uw bedrijf helpen om deze veiligheid te krijgen - en dus het voorkomen van duizenden euro's aan schade.

Hoe wij precies uw netwerk beveiligen, hangt uiteraard deels af van het soort bedrijf dat u bent en hoe uw netwerkstructuur is opgebouwd. Om te beginnen kunnen we uw bedrijf helpen met een interne of externe audit. Hierbij kijken we hoe stevig uw verdediging is tegen de standaard hackers aanvallen. Maar uiteraard kunnen we ook uw bedrijf testen op andere speciaal gevaren. We stellen een gedetailleerd rapport op, waar de problemen worden in beschreven, daarnaast geven we u verbeterpunten. En uiteraard kunnen we deze ook direct implementeren als u dat wenst.

Als u dus zich zorgen maakt over de online beveiliging van uw bedrijf, dan kan MijnSecurityPartner.nl u daarmee helpen. Neemt u een kijkje op onze securitypakketten pagina, of neem contact op voor meer informatie of een offerte via de contactpagina. Wij helpen u graag met het volledig beveiligen van uw netwerk en ICT-omgeving, zodat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken.